IMG_6728

2013

Viitre ble til høsten 2013 etter at vi i en av våre mange samtaler om garn og oppskrifter sa «vi skulle hatt vår egen garnbutikk». Dette var mest sagt spøkefullt, men vi tente på idéen alle tre, så vi registrerte oss som selskap – Viitre AS.

2014

Vi startet å jobbe med en liten nettside, som ble åpnet januar 2014. Utvalget vårt var ikke det største, men likevel hadde vi en del kunder og vi hadde det utrolig kjekt. Dette var en lærerik prosess og vi så etterhvert behovet for en ny butikkløsning som føltes litt mer som oss. Denne åpnet høsten 2014, og ble starten på en ny epoke for oss.

IMG_6730

Ull er Gull

En kan vel nesten si at familiens motto er; ull er gull. Har du tenkt over at et strikkeplagg strikket i flott kvalitetsgarn holder i mange tiår og kan brukes igjen og igjen og gå i arv i generasjoner. Ingenting er som å ta på seg et plagg som noen har laget, lagt timer inn i strikkingen og gjort sitt beste for å få et flott plagg til akkurat DEG. Det kaller vi kjærlighet i hver maske.

Vi er fremdeles små men jobber oss sakte men sikkert fremover. Det er i allefall ikke ambisjonene det skal stå på. Vårt største ønske er å kunne inspirere og motivere til strikking, som vi er så glad i selv!

blått garn

Hvem er vi?

Vi er rett og slett en liten familiebedrift bestående av mor og 2 døtre; Kjersti, Kristin og Mari.

blogg

Vi håper du blir inspirert