Lin Knitalong

linenkal

I disse dager har Quince & Co en knitalong (KAL) på Ravelry.com.

Lurer du på hva en knitalong er? Det brukes ofte forkortelsen KAL, som er det samme som samstrikk. Samstrikk går ut på at man strikker det samme samtidig. En samstrikk foregår på sosiale medier, og man deler bilder av strikkeprossesen, blir inspirert, hjelper hverandre, diskuterer oppskriften og gjør noe sammen – virtuelt.

Kriteriene for å være med i denne knitalongen (eller samstrikken) er at du strikker i ett av Quince and Co sine lingarn – Sparrow eller Kestrel – og en av deres oppskrifter. Knitalongen går helt frem til 8. juni, og da har du mulighet for å prøve å strikke ferdig med heiarop og motivasjon fra de andre i gruppen. Du kan også poste oppdateringer på Instagram og tagge med #linenkal2015

Høres det spennende ut?

Om du trenger inspirasjon til strikkeprosjekt og oppskrifter kan du se her og her, mens garn kan du kjøpe hos oss uten å måtte tenke på tollgrenser og lang leveringstid. Sparrow finner du her og Kestrel finner du her.

 Har du lyst å være med?

I tillegg annonserer de i ravelrygruppen at om du poster ditt ferdige strikkeplagg på ravelry-gruppen, er du med i trekningen av at gavekort hos dem på $50 til bruk hos Quinceandco.com.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *