Betaling og Frakt

Vi benytter oss av betalingstjenesten PayPal, hvor vi mottar betalingen umiddelbart og kan raskt sende varene til deg. Du kan også betale via bankoverføring. Vi vil da sende varene til deg når vi har mottatt innbetalingen.

Vi har en fast frakt på kr 79 på alle bestillinger som sendes med Posten i Norge.

Leveringstid

Din ordre vil normalt bli pakket i løpet av 1-3 virkedager, og dermed sendt. Transporttiden varierer avhengig av leveringsadressen. Vi må imidlertid ta forbehold at vi/våre leverandører kan være midlertidig utsolgt, slik at normal leveringsbetingelser vil fravikes. Om dette skulle skje, vil vi ta kontakt for å finne beste løsning.

Salg av oppskrifter

Salg av oppskriftshefter er regulert av den enkelte leverandørens betingelser.

Reklamasjon

Skulle det være noe du ikke er fornøyd med, så ta kontakt med oss på post@viitre.no. Regler om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp.

Angrerett

Du har 14 dagers angrerett når du handler hos oss i henhold til kjøpsloven. Ved retur av varer skal varen returneres i den stand den ble mottatt i, ubrukt og i original emballasje. Det vil ligge ved et angresjema ved varene dine, og dette må fylles ut og returneres sammen med varen. Så snart vi har mottatt varen og skjema, refunderer vi beløpet for varekostnad og frakt til deg. Du er selv ansvarlig for returporto.

Feil ved leveransen

Det kan naturligvis skje en feil når vi pakker varene dine. Varene blir pakket manuelt, og vi er dessverre ikke feilfrie. Hvis varene du mottar ikke stemmer med det du har bestilt, så ta snarlig kontakt med oss, så skal vi få rettet opp i feilen så kjapt som mulig.